Oktober 2011

Datum Kategori Tid (min) Dist.(km) Medelpuls Maxpuls Kalorier
11-10-09 Jogging 43 6,0 N/A N/A 576
11-10-19 intervall löpning/Gång 53 5,7 N/A N/A 422
11-10-23 intervall löpning/Gång 45 5,0 N/A N/A N/A
11-10-27 Löpning fartlek 45 6,7 N/A N/A 669

Här kommer jag uppdatera alla data under oktober 2011.

Eländig sommar

Träningsmässigt har det varit en eländig sommar. Det började i våras när man inte kunde åka skidor längre, då började jag jogga istället. Ganska snart så sträckte jag mig i vänster vad och så har det fortsatt hela sommaren. Jag har gått upp 4-5 kg under sommaren och det kommer bli tufft att komma igen.

På något sätt är jag säker på att jag komma vända detta till något positivt för jag är en fighter. Jag ger inte upp så lätt och det är väl oftast det som gör att jag hamnar i trubbel. Spela brännboll, ja visst, men då kan jag inte ta det lugnt. Sträcker mig i höger ljumske och får bristning i vänster baklår.

Spela fotboll mot 8 åringar, absolut, undrar hur många jag kan lura med en tunnel eller vickning. Jag passar och springer i nästa position för att vara redo för att få bollen igen. Pang... en sträckning i höger vad. Undrar vilken kroppsdel som jag inte har sträckt ut riktigt i sommar?

Jag ger mig. Jag sätter mig på träningscykeln och inväntar snön. Då behöver jag bara vara rädd för tvära kurvor efter branta backa, då man ligger i snödrivan och tackar någon att det just är vinter när man landar mjukt i en snödriva.

Annars eländig sommar?
Nej en kanon sommar och en kanon semester. Det är väl det som gör att man längtar lite till nästa sommar efter att man ha klarat av både Kortvasan och Halvvasan förståss. Vad skönt det kommer kännas, precis som efter ett hårt träningspass, ni vet vad jag pratar om... eller hur?


Försöker göra en fällning innan mål

Lägger in en bild för att peppa mig själv.
Ni ser att jag är först ;-), när jag försöker göra en fällning innan målgång...

RSS 2.0