Uppdrag slutfört

11:06:05
 

Dagen före

Oj vilket Vasalopp det kommer bli. Det blåser under hela natten och spåren ser inte roliga ut. Is och massa kvistar i spåret. Jag beslutade mig för att lämna in skidorna för vallning. Då får jag flour i vallan, vilket sägs ska se till att inte kvistar fastnar i skidan.
 
Varför ska det vara sådant väder i år. Jag vet inte vad som väntar i morgon, det visste jag inte tidigare heller men det känns som att det finns ännu mera frågetecken nu.

Bara barr

Var ute idag och skulle få en sista liten genomkörare innan Vasaloppet. Men oj vad jag bedrog mig. Det var bara barr och kvistar i spåret och allt hamnade under mina skidor. Jag tog av mig skidorna till slut och när jag kollar på Endomondo appen efteråt så gick den sista kilometern snabbast. Den som jag gick med skidorna i handen.
 
Hur ska det bli på söndag? Kanske jag måste försöka få någon som vallar fästet åt mig ändå. Som det ser ut nu så fixar jag inte det och skulle dagens upplevelse vara söndagens så undrar jag hur många kilometer jag kommer åka på söndag...
 
Jag är lite orolig och smått irriterad över att våren överger oss skidåkare...

Mars 2013

Datum Kategori Tid (min) Dist.(km) Medelpuls Maxpuls Kalorier
13-03-01 Längdskidor 33 3,5 N/A N/A N/A
13-03-03 Längdskidor 666 90,0 N/A N/A N/A

Här kommer jag uppdatera alla data under mars 2013.

RSS 2.0